fbpx
Concediu până pe data de 22.04.2024. Vă rugăm să transmiteți solicitările pe adresa: vanzari@tubimax.ro
logo tubimax alb
Raport calitate-preț avantajos!

Raport calitate-preț avantajos!

Lucrurile nu trebuie făcute de mântuială, ci întotdeauna trebuie făcute bine, iar beneficiul să fie foarte bun! Pe tubimax.ro găsiți un raport calitate-preț avantajos!

Scopul nostru este acela de a veni în întâmpinarea clienților cu soluții optime și eficiente! Vă recomandăm articolul „Pilonii TUBIMAX: RICO (Respect, Integritate, Curaj, Onoare)”.


Calitate

Calitatea trebuie să fie pe primul loc, chiar și înainte de preț! De ce? Degeaba cumpărați produse ieftine dacă nu sunt calitative…

Oferim tuburi corugate din material de calitate, din polietilenă de înaltă densitate HDPE/PEHD, din clasa de rezistență SN4 (exemplu: țeavă riflată PEID SN4 OD 400/343mm) și SN 8 (exemplu: țeavă corugată/riflată HDPE SN8 Dext. 339 / Dint. 300mm 6m).

Mai multe găsiți pe pagina noastră de produse: „Țevi corugate și fitinguri”. Conform producătorilor, durata de viață este de peste 50 de ani.

De asemenea, puteți achiziționa de pe tubimax.ro și țevi PVC-U, țevi de apă, geigere, fitinguri și accesorii. Vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561.

Știați că livrăm oriunde în țară, la orice dimensiune și în orice cantitate?


Preț

Produsele pe care vi le oferim sunt la un preț reciproc avantajos! Ne dorim ca la finalul zilei toată lumea să fie fericită!

Mai mult decât atât, vă oferim consultanță pentru a alege produsele optime de care aveți nevoie.


Avantaje peste avantaje!

Puteți utiliza țevile corugate pentru sisteme de canalizare (menajeră, pluvială, industrială), sisteme de drenaj pentru ape pluviale, subtraversări și traversări de drumuri (autostrăzi, căi ferate), construcții de podețe și căi de acces, rețele de apă și diverse amenajări hidrotehnice. Vă recomandăm articolul „Top 5 aplicații ale unui tub corugat”.

La TUBIMAX, vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru ca proiectul dumneavoastră să fie dus la îndeplinire cu succes!

Faptul că livrăm oriunde în țară este un avantaj enorm!Pentru mai multe detalii, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561 sau pe adresa de e-mail vanzari@tubimax.ro.

Pe tubimax.ro găsiți un raport calitate-preț avantajos!

Distribuie articol

Urmărește-ne pe YouTube!
Postăm săptămânal pe facebook!

Vezi activitatea Tubimax.ro