fbpx
Concediu până pe data de 22.04.2024. Vă rugăm să transmiteți solicitările pe adresa: vanzari@tubimax.ro
logo tubimax alb
tevi corugate

Tevi corugate pentru canalizare si podete, in Medias – soluția tubimax.ro

Calitatea infrastructurii edilitare a unei localități influențează direct proporțional dezvoltarea societății umane a localității respective.

Prin proiectele subvenţionate de UE se vizează îmbunătățirea condițiilor de viață a cetățenilor, prin îmbunătățirea rețelei de alimentare cu apă și de colectare ape uzate. Unul din judeţele pentru care comisia Europeană aprobă peste 65 milioane euro din Fondul de coeziune pentru lucrări de infrastructură e județul Sibiu. Se vizează prin proiect reabilitări a principalelor conducte de apă și canalizare, precum și realizarea unor noi distribuții de rețele, proiect preconizat ca finalizare în 2026.

Tubimax.ro își propune să fie aproape atât de primării cât și de investitorii privați pentru a le oferi materiale durabile, nepoluante și ușor de utilizat, care contribuie la sănătatea publică și încadrarea în cerințele UE privind apa potabilă și evacuarea apelor uzate menajere.

Livrarea de produse constând în țevi corugate SN4 si SN8 și fitinguri necesare unor conexiuni durabile a rețelelor edilitare reprezintă pentru tubimax.ro o preocupare majoră și permanentă în vederea satisfacerii nevoilor clienților.

PRODUSELE TUBIMAX.RO

Țevi și fitinguri pentru canalizări menajere și pluviale

Țevi corugate SN4 si SN8 din PEHD și fitinguri   

Țeava corugată SN4 si SN8 cu perete dublu din polietilenă de înaltă densitate este un tip de țeavă cu perete interior neted și structură de perete exterior în formă de inel. Tubimax.ro livrează o gamă extinsă de tuburi corrugate sau riflate SN4 si SN8, de la diametre de 110mm la 3000mm.

Are o capacitate puternică de susținere a presiunii, greutate redusă, instalare simplă, siguranță și fiabilitate, performanțe bune de etanșare și rezistență puternică la coroziune.
Țevile corugate SN4 si SN8 pentru canalizare si podete sunt livrate la lungimi care variaza de la 6.25m, 6.55m, 6.75m cu mufă integrată la unul din capete. Mufa împreună cu garnitură din cauciuc EPDM realizează o etanșare sigură și rezistentă în timp.

Țeavă corugată din polietilena de inalta densitate (PEHD) are avantaje care o clasează pe o treaptă superioară oricărui concurent, ceea ce garantează funcționalitatea și eficiența în oricare aplicație.

Țevi din PVC-U și fitinguri

Țeava PVC-U SN2, SN4, SN8 este fabricată din policlorură de vinil neplastifiată, un plastic rigid și rezistent la crăpare și coroziune.

Țevile PVC-U SN2, SN4, SN8 sunt livrate în varianta multistrat cu respectarea standardelor SR EN 13476-1/2.

Îmbinarea țevilor și fitingurilor se face în sistemul mufă cu garnitură. Țevile sunt livrate cu garnitura montată în mufă.

Gama de țevi multistrat PVC-U SN2, SN4, SN8 livrate cuprinde diametrele nominale:110, 125, 160, 200, 250, 315, 400, 500, 630mm în gama SN2, SN4, SN8.

Lungimile  standard  la  care  se livrează produsele sunt 1,2,3,4 respectiv 6m. Alte lungimi sunt posibile la cerere.

Țevile pentru canalizare din PVC-U SN2, SN4, SN8 au o durată de viață lungă și sunt suficient de durabile pentru a rezista presiunii și condițiilor meteorologice. Țevile de canalizare din PVC-U SN2, SN4, SN8 sunt și eficiente din punct de vedere al costurilor privite pe întreaga lor durată de viață. Acest lucru include costurile de achiziționare a țevilor, de instalare, de operare și întreținere și de demontare a conductei. Țevile din PVC-U SN2, SN4, SN8 sunt invulnerabile la coroziunea externă subterană, precum și la coroziunea internă a țevilor și nu dezvoltă scurgeri, ceea ce le face o alegere bună pentru aplicațiile sensibile la apă.

depozit tevi si tuburi

Țevi și fitinguri din polietilenă pentru alimentare cu apă și distribuție gaz

Țeava PEHD este o țeavă flexibilă din plastic, fabricată din polietilenă termoplastică de înaltă densitate, utilizată pe scară largă pentru transferul de fluide și gaze la temperaturi scăzute.

Țevile sunt de culoare neagră omogenă și opacă fiind marcate cu dungi longitudinale albastre pentru apă și galbene pentru gaz, decalate la 90°. Țevile din polietilenă au suprafața interioară și exterioară netedă, sunt flexibile și rezistente la temperaturi exterioare de până la -30°C.

Țevile PEHD oferă diverse avantaje în comparație cu alte materiale pentru conducte, cum ar fi: costuri de întreținere mici, costuri de instalare reduse, forma flexibilă oferă ușurință la instalare în mediu înclinat, transport ușor datorită greutății reduse, durabile, gamă largă de temperatură, debit ridicat datorită suprafeței interioare netede, rezistență la seismicitate, utilizare cu ușurință a metodelor de îmbinare, rezistente la soare.

Tipurile de polietilenă livrate sunt:

PE 80 – conducte de gaz pentru rețeaua de distribuție a gazelor naturale cu o presiune de până la 4 bari sau conducte de apă potabilă cu o presiune de până la 16 bari – conducte de canalizare, conducte de evacuare, conducte industriale
PE 100 – aplicații de conducte cu solicitări ridicate

 Țevile de PEHD pot fi fabricate în orice lungime. Cu toate acestea, din cauza cerințelor de transport și a ușurinței de manipulare la fața locului, lungimea țevilor este limitată și, în mod normal, sunt produse în lungimi standard de 6, 10, 12, 15, 24 și 30 de metri. La cerere, pot fi produse țevi PEHD cu lungimi de 50 și 100 de metri. Acestea se livrează în bare și/sau colaci.

Țevi de protecție pentru rețele electrice și de telecomunicații

Conducta din polietilenă de înaltă densitate (PEHD) este materialul preferat pentru a proteja cablurile de energie electrică și de telecomunicații. Datorită flexibilității și durității tuburile corugate rezistă la condițiile schimbătoare a solului.

Tubimax.ro livrează țeavă corugată SN4, SN8 pentru protecția cablurilor electrice și pentru rețele exterioare îngropate, cu diametre exterioare între 40 și 200mm.

Geigere

Pentru sisteme de preluare și evacuare a apelor de suprafață tubimax.ro oferă sistem de canalizare tip geigere.

Coloana gurii de scurgere este realizatã din polietilenã de înaltã densitate ceea ce conferã atât o rezistențã mecanicã ridicatã cât și o rezistențã deosebitã în timp la agresiunea eventualelor substanțe chimice.

Înãlțimea standard comercializatã este de 0,8 m, dar se poate opta și pentru o înãlțime variabilã în funcție de solicitare sau de ceea ce este prevãzut în proiect.

DE CE TUBIMAX.RO?

Unul dintre obiectivele tubimax.ro este de a-și aduce aportul la dezvoltarea societății, de a încheia parteneriate durabile în vederea îmbunătățirii infrastructurii tehnico-edilitare.

Distribuie articol

Urmărește-ne pe YouTube!
Postăm săptămânal pe facebook!

Vezi activitatea Tubimax.ro