fbpx
Concediu până pe data de 22.04.2024. Vă rugăm să transmiteți solicitările pe adresa: vanzari@tubimax.ro
logo tubimax alb
Factorii TUBIMAX pentru o afacere de succes

Factorii TUBIMAX pentru o afacere de succes

Factorii TUBIMAX sunt benefici pentru orice tip de afacere, nu doar pentru noi! Ne bucurăm să împărtășim viziunea noastră tuturor celor care doresc o afacere de succes.

Ce înseamnă o afacere de succes? Dar oare cum definim succesul? În primul rând, succesul poate fi relativ pentru fiecare persoană în parte. Dacă munca vă aduce o împlinire și sunteți fericiți, atunci acela se numește succes.

Mai mult decât atât, o afacere de succes se măsoară și în numărul clienților fericiți, dar și în profit. Orice muncă trebuie să fie recompensată. Clientul este recompensat prin calitatea întrebuințării serviciilor oferite, iar antreprenorul prin remunerație.

Știați că noi livrăm țevi corugate, PVC-U, fitinguri (și accesorii), țevi de apă, geigere, oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate?

Pentru mai multe informații, vă rugăm să intrați pe pagina noastră de Produse.

Contactați-ne la numărul 0757 129 561 sau pe e-mail (vanzari@tubimax.ro) pentru a primi oferta potrivită nevoilor dumneavoastră!

Pentru noi contează maxim să fim de mare ajutor pentru satisfacerea nevoilor clienților noștri, iar factorii TUBIMAX reprezintă valorile și principiile noastre de bază care duc inevitabil la succes.

Factorii TUBIMAX:

  • Transparența
  • Utilitatea
  • Bizuința
  • Integritatea
  • Maximizarea
  • Autenticitatea
  • eXcelența

 


 

Transparența

Transparența este primul factor pe care-l veți găsi la noi! Cum și de ce? Oferim consultanță și ne asigurăm ca nevoile clientului să fie îndeplinite cu soluții optime.

Ne bazăm pe respect, astfel că întreg procesul de consultanță, achiziție și livrare trebuie să fie un privilegiu, nu un ravagiu…

Până la urmă, nu mai bine fidelizezi clientul? O afacere de succes se bazează și pe fidelizare. Procesul de transparență spune multe despre dumneavoastră și afacerea pe care o conduceți… Bineînțeles, tot ce oferiți trebuie să fie util.


 

Utilitatea

Produsele pe care le oferim pe tubimax.ro (țevi corugate și fitinguri, țevi PVC-U și fitinguri de canalizare; țeavă din polietilenă și fitinguri pentru apă; țeavă de protecție corugată; geigere) sunt utile datorită calității.

Întodeauna trebuie să vă asigurați că oferiți materiale (sau servicii) utile clientului!

Clientul care observă transparența și utilitatea produselor, este cel care se poate bizui pe dumneavoastră în orice problemă…


 

Bizuința

Nu vă bizuiți pe oricine, oricând și pentru orice, la modul „orbește”!

Clienții noștri se bizuie pe noi și datorită faptului că livrăm oriunde, la orice diametru și în orice cantitate.

Este foarte important să fiți un sprijin de nădejde pentru clientul dumneavoastră! Și mai important este să fiți integri!


 

Integritatea

Orice afacere care lucrează cu adevărul va fi una de succes! Inevitabil, succesul îi „îmbrățișează” pe cei care sunt cinstiți!

La urma urmei, cum vreți să aveți succes dacă mințiți și oferiți produse de proastă calitate? Minciuna are picioare scurte…

Afacerea care se bazează pe minciună are o temelie de paie și poate lua foc oricând. Nu mai bine construiți la început pe o temelie sănătoasă?

Integritatea este un factor cheie pentru orice afacere de succes! Fără integritate nu se poate maximiza satisfacerea nevoilor clienților!


 

Maximizarea

Satisfacerea nevoilor clienților este un factor important de care trebuie să țină cont orice antreprenor sau persoană care are contact direct (și indirect) cu un potențial client!

Noi, la tubimax.ro, ne propunem să maximizăm inclusiv eforturile proprii, să ne dăm toate silințele pentru misiunea de a face un client fericit, împlinit și mulțumit.

Puneți accent pe maximizare chiar și în eficientizarea serviciilor pe care le oferiți! Puneți la dispoziție produse de calitate și nu uitați să fiți autentici!


 

Autenticitatea

E greu să fiți autentici? Orice om este autentic. Dar cât de autentică este o afacere? La fel de autentică precum omul…

Se spune că „omul sfințește locul”, deci contează enorm și tipul de om care conduce afacerea.

Până acum ați observat ce fel de oameni suntem, prin factorii de bază cu ajutorul cărora oferim transparență, utilitate, bizuință, integritate și maximizare.

În plus, suntem autentici și prin faptul că putem livra produsele oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate.

Prietenul la nevoie se cunoaște, nu-i așa? De aceea dorim să oferim soluții optime pentru client și într-un timp cât mai scurt posibil. Așa se naște excelența!


 

eXcelența

Nu mai este o surpriză faptul că ne bazăm pe lucruri făcute ca la carte… Transparența, utilitatea, bizuința, integritatea, maximizarea și autenticitatea, toate acestea adunate la un loc oferă o ștampilă cu semnul excelenței.

Orice afacere aveți, fie că faceți curățenie, fie că faceți avioane, nu uitați că cireașa de pe tort este excelența!

Excelența trebuie să fie la ordinea zilei!


 

Dacă aveți nevoie de unul dintre serviciile noastre sau de țevi corugate (fie din clasa de rezistență SN4 – exemplu: țeavă corugată PEID SN4 OD 315/271mm – fie din clasa de rezistență SN8 –  exemplu: țeavă corugată/riflată HDPE SN8 Dext. 287 / Dint. 250mm 6m), puteți lua legătura cu noi la numărul 0757 129 561 sau pe e-mail (vanzari@tubimax.ro) pentru a primi oferta potrivită cu nevoile dumneavoastră.

Livrăm oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate!

Distribuie articol

Urmărește-ne pe YouTube!
Postăm săptămânal pe facebook!

Vezi activitatea Tubimax.ro