fbpx
Concediu până pe data de 22.04.2024. Vă rugăm să transmiteți solicitările pe adresa: vanzari@tubimax.ro
logo tubimax alb
Spuneți PAS problemelor cu tubimax.ro!

Spuneți PAS problemelor, cu tubimax.ro!

Parcă toată lumea vrea să scape de probleme și pare să fie un lucru bun. Dar dacă nu sunt rezolvate, apar din nou, nu-i așa? Spuneți PAS problemelor, cu tubimax.ro!

Doriți să construiți rețele de canalizare? Aveți nevoie de țevi corugate pentru rețele de drenaj, subtraversări de drumuri, protecție la îngroparea cablurilor sau fântâni?

Întâmpinați probleme în alegerea țevilor corugate (cu pereți dubli din polietilenă de înaltă densitate – HDPE/PEHD) sau a țevilor de apă, PVC-U, geigere, fitinguri și accesori?

Vă stăm la dispoziție cu produsele necesare! Vă recomandăm pagina noastră de Produse


 

Promptitudine

Vă oferim promptitudine! Cum? Livrăm oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate!

Fie că aveți nevoie de țevi corugate pentru rețelele de distribuție a apei potabile sau pentru distribuția gazelor, fie pentru sistemele de drenaj sau rețele de canalizare sau irigare, fie pentru protecția cablurilor de telecomunicații, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu produsele optime!

Un prieten adevărat se cunoaște la nevoie! Noi vă ajutăm la nevoie cu promptitudine!


 

Ajutor

Datorită partenerilor noștri din zone strategice ale țării, putem să livrăm pe toată raza României într-un interval de 24-72 de ore.

Mai mult decât a vă oferi niște materiale, vă oferim și consultanță pentru a alege cele mai potrivite materiale pentru proiectul dumneavoastră!

Pe tubimax.ro aveți servicii agreabile cu materiale durabile! Știați că țevile corugate au o durată de viață de peste 50 de ani?

La noi găsiți țevi corugate pentru clasa de rezistență SN4 (exemplu: țeavă riflată PEID SN4 OD 200/176mm), dar și pentru clasa de rezistență SN8 (exemplu: țeavă corugată/riflată HDPE SN8 Dext. 1130 / Dint. 1000mm 6m). Vă puteți alege dumneavoastră tipul de țeavă corugată de pe pagina „Țevi corugate și fitinguri”.

Vă punem la dispoziție materiale de calitate pentru soluții optime!


 

Soluții

Soluțiile sunt rezultatul promptitudinii și a ajutorului pe care vi-l oferim! Fie că vă livrăm produsele oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate, fie că vă oferim consultanță, la final veți avea soluția optimă pentru problemele dumneavoastră!

Ne bucurăm să fim de folos în timp util clienților noștri!

Ați citit articolul „Factorii TUBIMAX pentru o afacere de succes”? Orice tip de afacere poate să aibă la bază acești factori, nu doar noi…

Cu ajutorul factorilor TUBIMAX, vă putem garanta că veți spune PAS problemelor! Noi vă ajutăm cu soluții optime și eficiente!


 

Pentru mai multe detalii și oferte de prețuri, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561 sau pe adresa de e-mail vanzari@tubimax.ro.

Spuneți PAS problemelor, cu tubimax.ro!

Distribuie articol

Urmărește-ne pe YouTube!
Postăm săptămânal pe facebook!

Vezi activitatea Tubimax.ro