fbpx
Concediu până pe data de 22.04.2024. Vă rugăm să transmiteți solicitările pe adresa: vanzari@tubimax.ro
logo tubimax alb
Livrăm oriunde în țară

Livrăm oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate!

Știați că noi, cu produsele noastre de pe tubimax.ro, livrăm oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate? Pentru orice achiziție, vă stăm cu drag la dispoziție la numărul de telefon 0757 129 561 sau la adresa de e-mail vanzari@tubimax.ro.

La noi găsiți servicii agreabile cu materiale durabile! Vă recomandăm pagina de Produse pentru a vedea ce tipuri de produse vă punem la dispoziție.


Livrăm oriunde în țară!

Ne bucurăm de partenerii noștri care au depozite distribuite strategic la nivel național și de faptul că putem să ne onorăm clienții cu livrare pe întregul teritoriu al României!

Știați că România are 263 de orașe, 2.685 de comune și 13.285 de sate? (Date valabile înainte de recensământul din 2022)

Dacă aveți nevoie de țevi corugate și finguri; țevi PVC-U și fitinguri pentru canalizare; țevi din polietilenă și fitinguri pentru apă; țevi corugate de protecție; geigere; vi le livrăm pe teritoriul României, indiferent că vă aflați în județul Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea sau București!

Faptul că livrăm oriunde la nivelul țării ne oferă un avantaj atât nouă (ca promptitudine), dar și dumneavoastră, pentru a câștiga timp și pentru a fi în grafic cu execuția șantierului! Timpul este cea mai valoroasă monedă, nu-i așa?

Nu doar că livrăm oriunde în țară, ci livrăm la orice diametru!


Livrăm la orice diametru!

Vă punem la dispoziție tuburi corugate din clasa de rezistență SN4 (exemplu: țeavă corugată/riflată HDPE SN4 Dext. 906 / Dint. 800mm 6m) și din clasa de rezistență SN8 (exemplu: tuburi riflate HDPE SN8 OD 1200/1030mm).

Pentru clasele cu rigiditate inelară SN4 și SN8, avem următoarele dimensiuni de țevi corugate (Dext. = diametru exterior; Dint. = diametru interior, în mm):

 • Dext. 110 / Dint. 93
 • Dext. 125 / Dint. 108
 • Dext. 160 / Dint. 138
 • Dext. 200 / Dint. 176
 • Dext. 250 / Dint. 218
 • Dext. 315 / Dint. 272
 • Dext. 400 / Dint. 344
 • Dext. 500 / Dint. 432
 • Dext. 630 / Dint. 540
 • Dext. 800 / Dint. 682
 • Dext. 1000 / Dint. 860

 

Țevile corugate pe care vi le punem la dispoziție sunt fabricate conform standardului EN 13476-3.


Livrăm în orice cantitate!

Livrăm în orice cantitate aveți nevoie!

Fie că vreți să reabilitați sistemul de canalizare al locuinței, fie că vreți să extindeți rețeaua de canalizare pe mai mulți kilometri, noi vă punem la dispoziție produsele necesare de care aveți nevoie!

În plus, vă oferim și consultanță pentru achiziția materialelor! Oferim soluții personalizate în funcție de proiectul dumneavoastră!

Dacă doriți să vă procurați țevi corugate, vă punem la dispoziție articolul „Cum se transportă și se depozitează țevile corugate?”.  Mai mult, pentru o lectură informativă, vă lăsăm și articolul „Top 5 aplicații ale unui tub corugat”.


Contact

Dacă aveți nevoie de serviciile noastre pentru achiziția de țevi corugate și fitinguri, țevi PVC-U și fitinguri pentru canalizare, țevi din polietilenă și fitinguri pentu apă, țevi corugate de protecție sau geigere, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561 sau la adresa de e-mail vanzari@tubimax.ro.

Apropo, știați că durata minimă de viață a tuburilor corugate este de 50 de ani! La TUBIMAX găsiți produse de calitate cu durabilitate „ca la carte”!

Cu furnizorul dumneavoastră de țevi corugate, tubimax.ro, aveți livrare oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate!

Vă mulțumim pentru încredere!

Distribuie articol

Urmărește-ne pe YouTube!
Postăm săptămânal pe facebook!

Vezi activitatea Tubimax.ro