fbpx
Concediu până pe data de 22.04.2024. Vă rugăm să transmiteți solicitările pe adresa: vanzari@tubimax.ro
logo tubimax alb
Țevi corugate în orice cantitate!

Țevi corugate în orice cantitate!

Aveți nevoie de țevi corugate în cantități mari? Noi, pe tubimax.ro, vă punem la dispoziție oferta potrivită nevoilor dumneavoastră!

Fie că aveți nevoie de țevi corugate pentru sistemele de canalizare și de drenaj, fie pentru aplicații în domeniul construcțiilor, fie pentru protecția cablurilor, fie pentru aplicații în agricultură sau în industria minieră, noi dorim să vă oferim tot ceea ce este nevoie pentru ca proiectul dumneavoastră să fie realizat cu succes!

Vă recomandăm articolul „Top 5 aplicații ale unui tub corugat”.


Acoperire națională

De ce spunem că vă oferim țevi corugate în orice cantitate? Pentru că avem parteneri cu depozite poziționate strategic în România!

Așadar, nu doar că vă oferim țevi corugate în orice cantitate (sau orice alte materiale aveți nevoie de pe pagina noastră de Produse), ci vă și livrăm oriunde la nivel național!

Știați că livrăm oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate?

Faptul că avem parteneri situați în zone care acoperă teritoriul României, este un avantaj pentru noi și ne ajută să ne onorăm clienții cu materiale de calitate și în orice cantitate!


Materiale de calitate

Țevile corugate sunt acel „la pièce du résistance” pentru orice proiect de infrastructură!

România este o țară în continuă dezvoltare, iar țevile corugate sunt la mare căutare! De ce? Datorită avantajelor care poziționează țevile corugate în fața celorlalte tipuri de țevi…

Vă recomandăm articolul „Avantajele tuburilor corugate” pentru a afla câteva dintre avantajele de bază.

Materiale de calitate
Materiale de calitate

Pe scurt, țevile corugate au un mare plus datorită rezistenței chimice și mecanice (rezistă la deformare, unde de șoc, temperaturi scăzute și nu sunt afectate de microorganisme), au o greutate mică (ceea ce le face ușor de folosit și de manevrat), iar cel mai important lucru, din toate punctele de vedere (inclusiv preț), este faptul că oferă eficiență maximă!

Toată lumea știe că timpul este cea mai valoroasă monedă, de aceea eficiența maximă e mai căutată decât aurul…


Eficiență maximă

Vă doriți ca proiectul dumneavoastră să fie realizat într-un timp cât mai scurt? Vreți ca lucrarea să reziste cât mai mult?

Cu ajutorul produselor pe care vi le punem la dispoziție, vă ajutăm să vă executați lucrarea într-un timp cât mai scurt. Cum? Prin simplul fapt că livrăm oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate!

Avem țevi corugate din clasa de rezistență SN4 (exemplu: țeavă corugată/riflată HDPE SN4 Dext. 1130 / Dint. 1000mm 6m) și din clasa de rezistență SN8 (exemplu: țeavă riflată podețe HDPE SN8 OD 630/530mm).

Vă recomandăm pagina „Țevi corugate și fitinguri” pentru mai multe tipuri de țevi corugate.

Știați că țevile corugate au o durată de viață estimată la peste 50 de ani? Este o certitudine faptul că lucrarea dumneavoastră va fi una de durată cu ajutorul țevilor corugate!

Doriți să vă oferim consultanță și ajutor pentru achiziționarea materialelor potrivite? Nu ezitați să ne contactați!


Contact

Pentru mai multe informații și comenzi, vă stăm cu drag la dispoziție la numărul de telefon 0757 129 561 sau pe e-mail la adresa vanzari@tubimax.ro!

Distribuie articol

Urmărește-ne pe YouTube!
Postăm săptămânal pe facebook!

Vezi activitatea Tubimax.ro