fbpx
Concediu până pe data de 22.04.2024. Vă rugăm să transmiteți solicitările pe adresa: vanzari@tubimax.ro
logo tubimax alb
Avantajele tuburilor corugate

Avantajele tuburilor corugate

Căutați tuburi corugate? Trebuie neapărat să știți care sunt avantajele tuburilor corugate! Din moment de căutați tuburi corugate, e posibil să cunoașteți deja unele avantaje…

La fel ca orice produs pe care-l oferim pe tubimax.ro, tuburile corugate trebuie să fie prima soluție când vine vorba de construirea rețelelor de irigare, canalizare, de distribuire a apei potabile și a gazelor combustibile.

Înainte să trecem în revistă avantajele care scot în evidență faptul că merită să alegeți tuburile corugate de la noi, vă recomandăm articolul „Spuneți PAS problemelor cu tubimax.ro!”.

Vă oferim promptitudine, vă suntem de ajutor cu materialele pe care vi le punem la dispoziție (vă oferim și consultanță), iar cel mai important lucru este faptul că vă oferim soluții la rezolvarea problemelor dumneavoastră!

În plus, livrăm oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate!


Greutate mică

Fie că doriți să le depozitați, fie că doriți să le transportați, fie că doriți să le manevrați, tuburile corugate au o greutate mică. De fapt, dintre toate tipurile de tuburi specifice pentru sistemele de canalizare, tuburile corugate au cea mai mică greutate.

Ați lucrat cu tuburi din beton sau din fier? Greutatea tuburilor corugate este un mare avantaj de care trebuie să țineți cont atunci când vă faceți lista de materiale necesare…

Noi vă oferim tuburi corugate la orice diametru și în orice cantitate, cu livrare oriunde în țară!

Tuburi corugate greutate mică
Tuburi corugate greutate mică

Un alt mare avantaj este rezistența mecanică, în ciuda greutății foarte mici…


Rezistență mecanică

Chiar dacă tuburile corugate au o greutate mică, datorită celor două straturi de material special (pereți dubli de polietilenă de înaltă densitate HDPE/PEHD), au o rezistență mecanică foarte bună.

Tuburile corugate rezistă la deformare (chiar și la temperaturi scăzute), la undele de șoc și sunt ușor flexibile.

De remarcat este faptul că durata de viață a tuburilor corugate este de peste 50 de ani!

Un alt mare avantaj în fața tuburilor din beton sau metal este acela că tuburile corugate nu sunt afectate de microorganisme și nu se „strică” din cauza reacțiilor chimice care pot să apară în timp.

Vă punem la dispoziție tuburi corugate din clasa de rezistență SN4 (exemplu: tub riflat PEID SN4 OD 160/140mm) și din clasa de rezistență SN8 (exemplu: țeavă corugată/riflată HDPE SN8 Dext. 678 / Dint. 600mm 6m). Mai multe veți găsi pe pagina „Țevi corugate și fitinguri”.

Rezistența mecanică este un plus când vine vorba de eficiență…


Eficiență maximă

Cea mai importantă resursă a omului este timpul, corect? Vă ajutăm și cu o consultanță pentru a vă alege produsele optime, iar problema dumneavoastră să fie rezolvată cu succes, într-un timp util!

Tuburile corugate sunt eficiente și datorită greutății mici, și datorită rezistenței mecanice, dar și datorită faptului că vă veți bucura de soluționarea problemelor într-un timp relativ scurt (în raport cu alegerea altor tipuri de tuburi).

Vă punem la dispoziție tuburi corugate la un preț avantajos! Nu oricum, ci cu livrare oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate!


Preț avantajos

Toată lumea vrea să cumpere produse eficiente la un preț avantajos… Ei bine, pe tubimax.ro găsiți materiale la un raport calitate-preț avantajos!

Un preț avantajos înseamnă că toată lumea este fericită, nu-i așa? Greutatea mică, rezistența mecanică și eficiența, fac din tuburile corugate soluția potrivită pentru orice sistem de canalizare!Bineînțeles că mai sunt și alte avantaje, dar în mare, am trecut în revistă avantajele cele mai importante.

Pentru detalii și comenzi, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561 sau pe e-mail la adresa vanzari@tubimax.ro.

Nu uitați că cel mai mare avantaj este faptul că livrăm oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate!

Distribuie articol

Urmărește-ne pe YouTube!
Postăm săptămânal pe facebook!

Vezi activitatea Tubimax.ro