fbpx
Concediu până pe data de 15.04.2024. Vă rugăm să transmiteți solicitările pe adresa: vanzari@tubimax.ro
logo tubimax alb
Țevi corugate pentru orice proiect!

Țevi corugate pentru orice proiect!

Pe tubimax.ro găsiți tevi corugate pentru orice proiect! Apropo, știați că livrăm oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate?

Aveți nevoie de țevi corugate pentru sisteme de canalizare și drenaj, protecția cablurilor electrice sau pentru orice alte aplicații în domeniul construcțiilor, agriculturii și industriei miniere? Vă punem la dispoziție o gamă largă de țevi corugate, de diferite dimensiuni și grosimi!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561 sau pe adresa de e-mail (vanzari@tubimax.ro).

Vă recomandăm articolul „5 principale avantaje în folosirea de țevi corugate SN4 și SN8”. Cel mai bine este să învățați de la profesioniști! Noi vă oferim și consultanță pentru alegerea materialelor potrivite!


Țevi corugate la orice diametru!

În funcție de nevoile dumneavoastră, vă oferim țevi corugate la orice diametru!

Știm că fiecare proiect are specificații proprii și necesită țevi corugate de dimensiuni diferite, astfel că dorim să fim de mare ajutor tuturor clienților noștri și să le punem la dispoziție soluțiile optime!

Vă invităm pe pagina noastră de produse „Țevi corugate și fitinguri” pentru a vă face o idee de tipurile de țevi corugate pe care le oferim. Pentru mai multe informații, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561.


Țevi corugate în orice cantitate!

Pe tubimax.ro găsiți țevi corugate la orice diametru, dar trebuie să știți că livrăm în orice cantitate aveți nevoie!

Datorită partenerilor noștri cu depozite în puncte strategice din țară, putem să acoperim livrarea pe întregul teritoriu al României!

Astfel, vă putem ajuta cu țevi corugate la orice diametru și în orice cantitate cu livrare oriunde în țară!

Înțelegem chiar și urgențele… Graba strică treaba, dar există și excepții… Dacă se-ntâmplă vreodată să aveți nevoie de o livrare rapidă pentru o anumită cantitate, vă stăm cu drag la dispoziție!

Țevi corugate în orice cantitate
Țevi corugate în orice cantitate

Țevi corugate pentru orice proiect!

Pentru că avem oportunitatea să vă punem la dispoziție țevi corugate la orice dimensiune și în orice cantitate (cu livrare oriunde pe teritoriul României), vă puteți baza pe țevile corugate pentru orice tip de proiect!

Mai mult decât atât, pentru că vă punem la dispoziție și partea de consultanță, ne puteți alege pentru orice proiect când vine vorba de rețele de canalizare, sisteme de drenaj și protejarea cablurilor electrice.

Avem țevi corugate din clasa de rigiditate SN4 (exemplu: țeavă corugată PEID SN4 OD 110/97mm), cât și din clasa de rigiditate SN8 (exemplu: țeavă corugată/riflată HDPE SN8 Dext. 454 / Dint. 400mm 6m). 

Vă recomandăm pagina „Țevi corugate și fitinguri” pentru a vedea tipurile de categorii de țevi corugate pe care vi le punem la dispoziție! 

Echipa de la tubimax.ro vă oferă soluții personalizate, cu livrare oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate!Ne bucurăm să fim furnizorul dumneavoastră de țevi corugate! Vă mulțumim pentru alegere și pentru încrederea acordată!

Pentru comenzi, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561 sau pe e-mail la adresa vanzari@tubimax.ro.

Distribuie articol

Urmărește-ne pe YouTube!
Postăm săptămânal pe facebook!

Vezi activitatea Tubimax.ro