fbpx
Concediu până pe data de 22.04.2024. Vă rugăm să transmiteți solicitările pe adresa: vanzari@tubimax.ro
logo tubimax alb
Tuburi corugate HDPE

Tuburi corugate HDPE

Aveți nevoie cumva de tuburi corugate din polietilenă de înaltă densitate cu pereți dubli? Pe site-ul nostru găsiți exact ce vă trebuie!

Pentru detalii și comenzi, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561 sau să ne scrieți un mesaj la adresa de e-mail vanzari@tubimax.ro.

Ce sunt tuburile corugate HDPE? HDPE vine de la „High-Density Polyethylene”. O altă prescurtare este PEHD („Polyethylene High-Density”). Aceste tuburi sunt compuse dintr-un material special de plastic, numit polietilenă de înaltă densitate și au pereții dubli.

Mai mult decât atât, trebuie să vă specificăm faptul că aceste tuburi corugate sunt rezistente pentru că sunt „sudate” prin co-extrudare din două componente: la exterior are partea corugată (crestată în spirală), care absoarbe șocurile (și rezistă la presiune), iar la interior este partea netedă, care asigură transportul fluidelor în parametri optimi.


Tuburi rezistente

Există plastic rezistent? Există! Așa cum spuneam anterior, aceste tuburi sunt compuse din două elemente, iar partea exterioară e responsabilă cu rezistența datorită formei corugate (gofrate).

Știați că aceste tuburi corugate din HDPE au o durată de viață de minim 50 de ani? După spusele producătorilor, odată ce le instalați (corect), puteți să stați liniștiți până la adânci bătrâneți… Urmașii dumneavoastră vă vor mulțumi!

Pe site-ul nostru găsiți tuburi corugate din clasa de rezistență SN4 (exemplu: țeavă corugată/riflată HDPE SN4 Dext. 454 / Dint. 400mm 6m), dar și din clasa de rezistență SN8 (exemplu: țevi corugate din polietilenă HDPE SN8 OD 500/426mm). Mai multe tipuri de tuburi corugate veți găsi pe pagina „Țevi corugate și fitinguri”.

Dar ce-ați spune dacă aceste tuburi corugate sunt și flexibile?


Tuburi flexibile

Merită să precizăm că tuburile corugate sunt flexibile. La ce vă ajută acest lucru? La manevrare și la instalare. Este un beneficiu atât pentru constructor (care va termina lucrarea într-un timp bun și nu se va chinui la instalare), cât și pentru dumneavoastră.

Să nu vă imaginați că sunt atât de flexibile ca o pană sau ca o folie de plastic, ci pur și simplu sunt ușor flexibile datorită acelei forme corugate.

Un material rezistent și flexibil este aur pentru constructori! În plus, dac-ar fi și ușor în greutate, ar fi de vis!


Tuburi ușoare

Ei bine, tuburile corugate sunt și foarte ușoare în comparație cu alte tipuri de tuburi, cum ar fi cele din beton armat sau metal.

E bine să știți faptul că tuburile corugate sunt și mai ieftine per ansamblu, dacă luăm în calcul transportul, manipularea, depozitarea și instalarea. Vă recomandăm să citiți articolul „Cum se transportă și se depozitează țevile corugate?”.

Mai trebuie spus ceva? Orice material rezistent, flexibil și ușor e de vis! Prin urmare, tuburile corugate sunt eficiente când vine vorba de orice proiect ce necesită tubulatură.


Tuburi eficiente

E normal ca materialele rezistente, flexibile și ușoare să fie eficiente pentru orice proiect de construcție, nu-i așa? Ne bucurăm că putem oferi astfel de materiale și că putem ajuta clienții noștri cu produse de calitate! Până la urmă, proiectele de calitate se realizează cu materiale de calitate, corect?

Apropo de eficiență, știați că livrăm oriunde în țară, la orice diametru și în orice cantitate? Dacă vă aflați pe teritoriul României, vă putem livra tuburile corugate direct la domiciliu!


Contact

Pentru mai multe detalii și ofertă de preț, vă rugăm să ne contactați la numărul 0757 129 561 sau să ne trimiteți un e-mail pe adresa vanzari@tubimax.ro.

Vă mulțumim!

Distribuie articol

Urmărește-ne pe YouTube!
Postăm săptămânal pe facebook!

Vezi activitatea Tubimax.ro